wij zijn fanatieke specialisten

Welkom bij Florijn! Ons kantoor bestaat uit fanatieke specialisten die dagelijks onze klanten helpen met hun facturen eerder betaald te krijgen.

Kennis maken

voor groot en klein

Ons klantenbestand is divers en varieert tussen consumenten die geld hebben uitgeleend of alimentatie niet betaald krijgen tot grotere bedrijven in maatschappelijk relevante sectoren. Ondanks deze diversiteit is onze aanpak altijd fanatiek en doortastend op dossierniveau.

Probeer onze aanpak

90% kans op succes

Wij incasseren niet alleen de hoofdsom maar ook rente en incassokosten. In ruim 90% van alle gevallen betaald de debiteur ook onze incassokosten. Incasseren bij Florijn kost u daarom in beginsel niets.

Bekijk onze tarieven

benieuwd wat Jeroen vindt?

Gelukkig zijn er genoeg klanten die al op hetzelfde punt hebben gestaan als waar u mogelijk voor staat. 'Ga ik werken met Florijn?' We mogen naar deze tevreden klanten refereren!

Lees de klantervaringen

we zijn geen cowboys

Wij houden van aanpakken maar zijn geen cowboys. Onze werkwijze sluit aan bij de werkwijze die de wet ons voorschrijft. We schromen niet om de grens af en toe eens op te zoeken waar dit nodig is, maar gaan er nooit overheen. Ook financieel gezien zijn we geen cowboys. Middels een apart stichting derdengelden zijn de geïncasseerde gelden afgezonderd van het vermogen van Florijn Incasso. Daarnaast zijn we financieel gezond.

Doe de credit check

geen excuus meer

Wij kunnen zelf nog wel 10 redenen bedenken waarom wij voor Florijn zouden kiezen maar soms je het ook gewoon eens proberen. Gewoon beginnen!

Starten met incasseren