Over ons

Wie is Florijn

Wij zijn een jong en ambitieus kantoor met een bereikbare klantgerichte aanpak. U doet zaken met Florijn omdat we ‘echt’ rekening houden met uw wensen. Met een gezonde eagerness en drive incasseren wij uw vorderingen. We maken hierbij nagenoeg geen onderscheid in omvang van uw hoofdsom of rechtsvorm. Elke vordering is voor u immers één teveel. De meeste kosten van ons kantoor weten wij voor u op uw debiteur te verhalen.

Wij zijn trots op de incassoscores die we elke dag weer opnieuw realiseren. Door snel in contact te komen met uw debiteuren slagen we er in ook eerder te incasseren. Wij gebruiken traditionele manieren van communiceren maar passen ook nieuwe media toe om debiteuren te traceren en aan te sporen uw vordering te voldoen. In onze aanpak houden we rekening met de klantrelatie die er met uw debiteur bestaat. Betalingsregelingen zijn vanzelfsprekend, in overleg met u, mogelijk. Soms ontkomen we er niet aan kosten te moeten maken in een dossier. Dit bijvoorbeeld in het geval van een gerechtelijke procedure of indien uw debiteur verweer voert. Voordat we kosten maken overleggen we dit met u. Florijn verrast u daarmee nooit met onverwachte kosten.


Waar komen we vandaan

Denies Kor start zijn carrière bij Pranger Gerechtsdeurwaarders in Assen waarna hij zijn loopbaan vervolgt bij Bos Incasso. Na diverse interessante functies besluit Denies om in 2010 voor zichzelf te starten met Florijn Incasso B.V.

  • 2017 – Florijn krijgt lichtreclame aan de gevel.
  • 2017 – Florijn neemt www.terugvorderen.nl over.
  • 2016 – Florijn neemt www.onterechtbetaald.nl over.
  • 2013 – Florijn verhuist naar de Zwedenlaan 22, misschien wel het mooiste pand van Assen.
  • 2013 – Florijn initieert een intensieve samenwerking met Assignum B.V.
  • 2011 – Florijn verhuist naar de Zendmastweg 11 in Assen. Een eigen pand met een volwassen uitstraling.
  • 2010 – Denies Kor start met Florijn Incasso en neemt al redelijk snel na de start intrek in het pand van Schuth & Koelemaij Advocaten aan de Beilerstraat  139 in Assen.

Visie

Wij zijn een doelgerichte partner voor onze klanten die hen helpt op een klantvriendelijke wijze hun facturen eerder te incasseren.

Missie

Behouden en uitbreiden van ons kennisniveau en daadkrachtige aanpak om het Noordelijk MKB te ondersteunen in het verbeteren van hun cashflow. Commercieel vriendelijk waar mogelijk en juridisch krachtig waar nodig. Dit met een heldere kostenstructuur en oog voor de belangen van onze klant.

Dagelijks management

Denies Kor – Algemeen Directeur

Denies is algemeen directeur en eigenaar van Florijn Incasso. Binnen Florijn verantwoordelijk voor de positionering van het bedrijf in de markt. Enthousiasmeren van ons personeel en klanten helpen met het optimaliseren van betaalprocessen. Denies begrijpt ondernemers en hun belangen en kan deze goed vertegenwoordigen in gesprekken met debiteuren. Denies is ca. 2,5 dag op kantoor. De andere dagen werkt hij graag op locatie bij onze klanten.


Partners