Incasso

High Volume Incasso (bulk / portefeuilles)

Door onze transparante en scherpe werkwijze is het altijd rendabel ook relatief kleine vorderingen aan ons uit te besteden. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in high volume incasso, ofwel bulkincasso.

Wij hebben de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in onze software en geautomatiseerde processen waardoor we grote aantallen zaken, ook met lage hoofdsommen, kunnen behandelen. Digitale aanlevering en zelfs dossier uitlezen uit uw systeem is voor ons vanzelfsprekend.

Wij kennen geen ondergrens qua hoofdsommen. Temeer omdat de incassokosten voor de debiteur geminimaliseerd zijn op € 40,00 per vordering. De werkwijze verschilt niet van het individuele incassotraject: wij sommeren uw debiteuren per brief, telefoon, e-mail en sms. Door onze onlinetool voor debiteuren kunnen we meerdere betaalmogelijkheden bieden aan debiteuren. Daarnaast kanaliseren wel zoveel mogelijk de contactmomenten via ons systeem. U kunt deze volgen via de online omgeving.

Afwikkelen doen we vaak op portefeuilleniveau en op gezette tijden. Onze verzamelfacturen hebben duidelijke specificaties voor de onderliggende dossiers. Desgewenst kunnen we ook dit digitaal aanleveren aan u als klant.

Ook het uitwinnen van debiteurenportefeuilles of zelfs kelderposten behoort tot onze dienstverlening en expertise. Ook hierin maken we weer gebruik van de efficiënte software die we in huis hebben en de diverse contact en betaalmogelijkheden voor debiteuren. Bij bulk en high volume is het ook mogelijk om succesfee afspraken te maken. Denies Kor is binnen Florijn Incasso gespecialiseerd in de inrichting van high volume incasso. Informeer eens bij Denies naar de mogelijkheden voor u.

Onze kracht

  •  Digitaal inlezen;
  • Afrekenen op portefeuilleniveau;
  •  We kunnen snel schakelen om bijvoorbeeld een inhaalslag te maken;
  •  Concurrerende tarieven met mogelijkheid tot no cure no pay / succesfee;