Blog

Klantervaringen

Tim Bodewes- Directeur Daar Online Media BV

Het is prettig dat we een aanspreekpunt hebben voor al onze debiteuren zaken. Onze office manager kan nu focussen op het geheel en communiceert met Florijn over specifieke gevallen. Wij hoeven vooralsnog ook geen extra mensen aan te nemen op de administratie, wat wij wel op de personeelsplanning hadden staan. Wij kunnen ons verder focussen op de groei van onze onderneming en het geeft rust dat wij deze debiteuren zaken goed geregeld hebben.

 

Jeroen Sprangers – Directeur Rein Advocaten

Incasso is een vak apart. Waar wij als advocaten ook eigenlijk veel te duur voor zijn.  In het geval wij klanten hebben met incassozaken adviseren wij ze door naar Florijn Incasso. Hiermee help ik alsnog mijn klant en ik weet dat het bij Florijn in goede handen is. Sterker nog wij hebben ook ons debiteurenbeheer uitbesteedt aan ze. Bel eens met Denies om te horen wat ze voor je kunnen betekenen. Wij hebben in elk geval goede ervaringen.

 

Mark Terveer – Eigenaar Thinclientspecialist

Sinds 2015 hebben wij ons debiteurenbeheer uitbesteed aan Florijn Incasso. Wekelijks verzorgen ze uit naam van mijn bedrijf het debiteurenbeheer. Ik kan me weer meer richten op de zaken waar ik energie van krijg. Het is fijn samenwerken met ze en mijn debiteurensaldo is fors gedaald.