Debiteurenbeheer

Outsourcing debiteurenbeheer

Uitbesteden debiteurenbeheer (structureel)

Goed debiteurenbeheer zorgt voor een betere cashflow van uw organisatie. U beschikt hierdoor over meer liquiditeit dat kan worden aangewend om aankopen of investeringen te doen. Daarnaast draagt goed debiteurenbeheer bij aan een professionele uitstraling van uw organisatie.
Onze software maakt het mogelijk om voor iedere organisatie een efficiënt en effectief debiteurenbeleid in te richten. We houden hierbij sterk rekening met uw wensen. Veelal slagen wij er op korte termijn in om de gemiddelde betalingstermijn van de debiteuren van onze klanten terug te dringen. Daarnaast levert het uitbesteden van het debiteurenbeheer aan Florijn veelal een kostenbesparing op. Wij verzorgen het debiteurenbeheer in tijdelijke en of permanente situaties. Wij vertellen u hier graag meer over. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Uitwinnen debiteurenportefeuille (eenmalig)

Florijn wordt steeds vaker door curatoren, bijzonder beheerafdelingen bij banken en bedrijfsadviseurs benaderd om (tijdelijk) een debiteurenportefeuille uit te winnen. Bijvoorbeeld in het geval van een faillissement waarbij de curator de activa liquide wil maken of bij bedrijfsovernames waarbij de debiteuren niet worden overgenomen door de kopende partij. Wij winnen de debiteurenportefeuille dan uit op verzoek van de verkopende partij. Ook banken adviseren hun klanten het debiteurenbeheer uit te besteden om zo de cashflow te verbeteren.

Wij werken vaak met een succes fee bij het uitwinnen van een debiteurenportefeuille. Net als bij regulier debiteurenbeheer geldt hierbij dat wij dit veelal goedkoper kunnen verzorgen dan dat de klant het zelf kan.